We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Club Invites: de interviews

Voor de tweede editie van Club Guy & Roni Invites interviewde schrijfster Yvon van Apeldoorn choreograaf Mohamed Yusuf Boss en Lunatics and Poets over het maakproces van beide performances.

Naast het maken van artistiek hoogstaande en relevante dansproducties heeft Club Guy & Roni ook de missie om talent te ondersteunen en dansmakers met wie ze zich verwant voelt onder de aandacht te brengen bij een groter publiek. Onder de titel ‘Club Guy & Roni Invites’ worden telkens twee choreografen uitgenodigd om nieuw werk te maken onder de vleugels van het gezelschap. Het maakproces wordt begeleid en gefaciliteerd en resulteert uiteindelijk in een ‘double bill’ – twee voorstellingen op één avond – met een tournee langs twintig podia in Nederland.

In de eerste editie in 2021 stonden Dunja Jocic en Kwame Asafo-Adjei centraal, ditmaal is de eer aan Mohamed Yusuf Boss uit Groningen en het Amsterdamse duo Lunatics and Poets, bestaande uit Anna Jacobs en Hanna van der Meer.

interview mohamed yusuf boss

interview lunatics and poets

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.