We hebben ūüć™Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Einde seizoensfeest met veel korte voorstellingen van Gronings theatertalent

Was je erbij op zaterdag 7 oktober 2017. Toen op allerlei verrassende locaties in onze uitverkochte Stadsschouwburg een bonte waaier aan theatertalent zorgde voor zeven korte, afwisselende maar razend boeiende performances?

Tijdens de Theaternacht op vrijdag 31 mei borduren we een beetje voort op die formule. Maar dan net even anders, op meerdere locaties en met een groot aantal fantastische Groningse makers. Het Grand Theatre, de Stadsschouwburg Groningen en Theater De Machinefabriek zetten die dag hun deuren open voor Groningse theatermakers die een korte voorstelling of performances voor je gemaakt hebben. Voorstellingen die maar weer eens duidelijk maken wat een waanzinnige creatieve broedplaats stampvol talent onze stad is.

We starten bij de Stadsschouwburg, waarna je vijf tot zeven korte performances ziet. Aan het eind van een avond vol verrassingen komt iedereen samen in het Grand Theatre voor een spetterend theatraal feest waarbij ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Niet iedereen heeft immers hetzelfde gezien en beleefd.

Er is slechts plek voor maximaal 360 theaterliefhebbers. Dus zorg dat je erbij bent!

tourlist

mei
vr 31 mei 19:00
Agenda
Event

Feed

FridayNITE 29th of March

25 03 2019

Gezocht: verhalen over geloven in de oorlog

14 03 2019

NITE-LINE: 0629830087

11 03 2019

OPEN 2 NITE: workshops, repetitie bijwonen en meer!

04 03 2019
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.