We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Op vrijdag 15 mei speelt Tetris Mon Amour in het NITE HOTEL.

Het computerspel Tetris is mateloos fascinerend en verslavend. Tetris veroverde razendsnel de wereld toen het in 1984 werd uitgevonden. Choreografe Roni Haver was er zelf ook ooit aan verslingerd. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de ijzersterke musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel.

“De scherpte en energie van de dansers van Club Guy & Roni zijn indrukwekkend.” (⭐⭐⭐⭐ – de Volkskrant)

In een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je af komen. TETRIS Mon Amour is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kun jij jezelf opjutten, terwijl je moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven is om op de hoogste snelheid je zelfbeheersing te bewaren. Met nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, bekend van het succesvolle elektronische trio NOISIA. In TETRIS Mon Amour ligt het tempo hoog en de lat steeds hoger. De totale ineenstorting ligt altijd op de loer.

OM 20:00 begint NITE HOTEL met TETRIS Mon Amour. Regisseur Guy Weizman is de host, game programmeur Mendel Bouman is tafelgast en we bekijken scenes van TETRIS Mon Amour samen met choreografe Roni Haver.

NAAR HET NITE HOTEL

Feed

Noord Nederlands Toneel én Club Guy & Roni in de BIS

04 06 2020

2THE LOO: Cursus Noors Breien

03 06 2020

2THE LOO: PLEE THAT MOVIE

29 05 2020

2THE LOO: Quiz & prejudice

22 05 2020
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.