We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Theater op zijn rauwst

In maart presenteren we alweer de vierde editie van NNT RAW. Na Liliane Brakema’s theatrale onderzoek RAW III: Er Zal Iemand Komen, gaat nu Eline Arbo weer een voorstelling maken. Zij had vorig seizoen een droomdebuut bij Toneelschuur Producties met Het lijden van de jonge Werther, enthousiast ontvangen door pers en publiek en winnaar van de BNG Bank Theaterprijs 2018. Vorig jaar maakte ze bij het NNT de voorstelling NNT RAW II: Monte Verità. Daarover schreef De Theaterkrant “(…) de opzet van Monte Verità heeft iets adembenemend ambitieus, en het gevoel dat we gezamenlijk naar nieuwe strategieën op zoek zijn (voor zowel het theater als voor de samenleving als geheel) en alle achterhaalde vormen achter ons kunnen laten is onweerstaanbaar ⭐⭐⭐⭐”.

RAW IV: Zwart Water is een co-productie met Toneelschuur Producties

NNT RAW
Hoe ontwikkel je talent? Door experiment!

Daarom krijgen de twee regisseurs – Liliane Brakema en Eline Arbo – uit ons talentontwikkelingstraject NNT RAW zoveel mogelijk vrijheid om ‘theatraal onderzoek’ te doen. Samenwerken met dansers, een bijzonder concept op de vloer brengen of iets doen dat ze nog nooit hebben geprobeerd. Daar hoeft geen voorstelling met een begin, midden en eind uit te komen – maar het mag natuurlijk wel. Theater vol risico. Op spanning. Dicht op de huid. Op zijn rauwst.

Eline Arbo

Eline Arbo is afkomstig uit Tromsø, een kleine stad boven de poolcirkel in het noorden van Noorwegen. Na een studie Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Oslo, verhuisde Arbo naar Amsterdam voor haar studie aan de Regieopleiding van de Theaterschool Amsterdam, die zij in 2016 succesvol afrondde. In haar afstudeerjaar maakte Arbo de voorstelling Manifesten, een muzikale en speelse voorstelling over wat het betekent om in iets te geloven. Haar tweede afstudeervoorstelling, Antigone van Sofocles, ging over hoe je idealisme tot actie kunt brengen en was een beeldende en theatrale versie van de oude klassieker. Tijdens dit afstudeerjaar liep zij ook stage bij Toneelgroep Amsterdam bij de voorstelling Het jaar van de kreeft van Hugo Claus, geregisseerd door Luk Perceval.

tourlist

mrt
vr 29 mrt 19:30
Agenda

RAW IV: Zwart Water

Theater de Machinefabriek
za 30 mrt 19:30
Agenda

RAW IV: Zwart Water

Theater de Machinefabriek
zo 31 mrt 16:00
Agenda

RAW IV: Zwart Water

Theater de Machinefabriek

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nite6594/public_html/wp-content/themes/nite/includes/api/models/voorstelling.php on line 87

Stories

Eline Arbo terug bij het NNT

19 02 2019 ,1MIN
Met de start van de repetities van RAW IV: Zwart Water is regisseur Eline Arbo weer terug bij het NNT.
RAW IV: Zwart Water

Feed

FridayNITE 22 February

16 02 2019

Vacature (Interim) Hoofd Techniek

06 02 2019
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.