We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
 • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

FAQ NITE Hotel

Vragen over NITE Hotel? Zie hieronder

FAQ – NITE Hotel

Kaarten kopen:

 • Waar kan ik kaarten voor online voorstellingen kopen?

Voor de online voorstellingen breng een bezoekje aan onze ticketshop.

 

 • Kan ik meerdere kaarten kopen?

Ja, dat kan zeker. Voor de online voorstellingen kan je zoveel kaartjes kopen als je wilt.

 

 • Hoe kan ik betalen als ik geen Nederlandse bankrekening heb?

Geen zorgen! Als je een online kaartje koopt dan biedt onze website ook andere betaalmethoden aan. Voor de offline voorstelling verschilt het per theater. Ga voor meer informatie naar de website van het theater dat je wilt bezoeken.

 

 • Kan ik kaarten kopen zonder mijn persoonlijke informatie in te vullen?

Helaas is dat niet mogelijk. Big brother is watching you! Grapje hoor, we hebben je persoonlijke informatie nodig om je de beste service te bieden. De gegevensverwerking voldoet aan onze privacyverklaring.

 

 • Kan ik de voorstelling zowel offline als online bekijken?

Jazeker! Koop een kaartje voor een ander tijdslot.

 

 • Ik heb kaarten gekocht, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Check eerst je spam-inbox. Misschien heeft de e-mail zich daar verstopt. Is dat niet het geval? Neem contact op met ons via info@nnt.nl

 

 • Waar vind ik mijn toegangscode?

Je hebt een mail ontvangen met je toegangscode. Kun je hem niet vinden? Check even de spam-folder in je inbox. Misschien heeft de e-mail zich daar verstopt. Niet gevonden? Neem contact op met ons via mail (info@nnt.nl > we reageren binnen 24 uur).

 

Tijdens de online voorstelling:

 • Hoe kom ik in het online theater?

Nadat je een kaartje hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een code. Bewaar deze code goed! Dit is de sleutel tot de voorstelling in het NITE Hotel. Om naar het NITE Hotel te gaan en de voorstelling te bekijken kun je het beste de link gebruiken uit de mail met je ticket en code erin. Geen mail ontvangen? Check je SPAM. Nog steeds niet? Mail dan naar ticketshop@nite.nl

 • Voor ‘Swan Lake: The Game‘ werkt je code alleen voor de tijd die je tijdens het kopen van je kaartje hebt geselecteerd. Als je binnenkomt via nitehotel.org, vergeet dan niet om het correcte tijdstip te kiezen, nadat je de code voor je kaartje hebt ingevuld. Ben je een paar minuten later? Kies dan je oorspronkelijke tijdstip.
 • De theaterfilm Oom Wanja is de hele maand februari, 24 uur per dag te zien in het online theater NITE Hotel. Met je code kun je hem op ieder gewenst moment gaan bekijken, na de eerste keer is je code nog 1 week geldig. De theaterfilm duurt 1 uur en 40 minuten. Je code is maximaal één week geldig. Je kunt dus halverwege stoppen en een andere dag verder kijken. Ons advies is om lekker te bingewatchen.

 

 • Welke technologie heb ik nodig voor de online voorstelling?

We adviseren je om een desktop of laptop (dus geen mobiele telefoon of tablet!) te gebruiken met een goede internetconnectie en Chrome. En denk om goede speakers of headphones!

We gebruiken veel 3D dus je computer zal flink gaan werken en maakt wellicht wat meer geluid dan anders. Dat is prima, geen zorgen, er is niets mis met een goede workout.

 

 • De connectie van mijn computer is weggevallen. Hoe kom ik weer bij de voorstelling?

Geen paniek! Je hoeft alleen de code weer in te vullen en voordat je het weet ben je weer terug in ons virtuele theater.

 

 • Heb ik een webcam nodig voor de online voorstelling?

Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt lekker je pyjama aanhouden voor de voorstelling. Mocht je wel een verbinding met ander publiek willen, dan kan dat via zoom. Je vindt deze optie in de rechtsonder in je scherm.

 

 • Hoe navigeer ik het digitale theater?

Guy Weizman heeft speciaal een video voorbereid voor deze vraag met alles wat je moet weten. Ga naar NITEhotel.org om de video te bekijken.

 

 • Hoe krijg ik het beeld van de theaterfilm full screen?

Je kunt dubbelklikken op het beeld, dan krijg je de theaterfilm full screen. Lukt het niet, ga dan met je muis over de video en klik het full screen-icoontje rechtsonder in beeld aan. Lukt het nog steeds niet? Kijk je misschien op een ipad? Of gebruik je een andere browser dan Chrome? Het NITEhotel werkt het beste op een desk-of laptop in Chrome.

 

IS UW VRAAG NIET BEANTWOORD?
Je kan mailen naar info@nnt.nl

 

Feed

Noord Nederlands Toneel én Club Guy & Roni in de BIS

04 06 2020

2THE LOO: Cursus Noors Breien

03 06 2020

2THE LOO: PLEE THAT MOVIE

29 05 2020

2THE LOO: Quiz & prejudice

22 05 2020
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.