We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Vacatures + Audities

Vacature: we zijn op zoek naar een Interim Hoofd Techniek.

 

INTERIM HOOFD TECHNIEK M/V
(per direct tot en met eind 2019)

 

WIE ZIJN WE?
Het Noord Nederlands Toneel is gevestigd in Groningen. Samen met dansgezelschap Club Guy & Roni bouwen wij aan een interdisciplinair theaterhuis. We laten daarin disciplines samenwerken en komen tot een nieuwe theatertaal. In die nieuwe taal vertellen we verhalen over de wereld van nu, de wereld om ons heen. Onze voorstellingen raken en zijn aantrekkelijk en toegankelijk voor een divers publiek.

Ons gezelschap brengt voorstellingen in schouwburgen, op locatie, in vlakkevloertheaters en in ons eigen theater De Machinefabriek in Groningen. We hebben niet alleen een landelijke functie, maar zijn ook stadsgezelschap in Groningen en het huisgezelschap van de Stadsschouwburg Groningen de Oosterpoort. Per seizoen realiseren we gemiddeld acht producties, waarvan drie grote zaalproducties, verdeeld over circa 200 activiteiten. Sinds 1 januari 2017 wonen en werken we intensief samen met Club Guy & Roni, het internationale dansgezelschap van Noord-Nederland. Club Guy & Roni toert nationaal en internationaal.

WIE ZOEKEN WE?
Door onze ambitieuze toekomstplannen en de daarbij behorende professionalisering en structurering van onze organisatie, zoeken we tijdelijk een ervaren, daadkrachtig en verbindend leidinggevende. Iemand met een bijzonder talent voor het omgaan met mensen uit verschillende disciplines en die het team motiveert om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

WAT VERWACHTEN WE?
Het accent in deze tijdelijke functie ligt op het structureren, bouwen en ontwikkelen van het technisch team.
Op organisatorisch gebied ben je verantwoordelijk voor een goede formatie, organisatie en taakverdeling, het opstellen van werkplannen met een goede vakinhoudelijke uitvoering en het bewaken van de voortgang door verslaglegging en een adequate overlegstructuur.

Voor zowel het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni ben je eindverantwoordelijk voor de technische vertaling van artistieke ideeën naar een concreet productieplan en de uitvoering daarvan, zowel voor de lange als voor de korte termijn.
Het is erg belangrijk dat je de juiste afstemming van artistieke én technische belangen in het productieproces weet te vinden.

Je maakt deel uit van het managementteam en legt verantwoording af aan de directie. Je stuurt vier inspicienten aan. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van een flexpool van freelance theatertechnici, waarvoor je ook verantwoordelijk bent.
Je zorgt uiteraard voor het welzijn, de vakinhoudelijke ontwikkeling en het functioneren van je techniekteam onder goede en veilige arbeidsomstandigheden mede conform de naleving van Arbeidstijdenwet en Arbowet.

 

WAT HEB JE IN JE MARS?
– HBO werk- en denkniveau
– enthousiasmerende en coachende stijl van leidinggeven; een teambuilder
– minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
– uitgebreide technische kennis
– uitstekend cijfermatig inzicht en ervaring met budgetverantwoordelijkheid
– goed in het beheersen en plannen van simultaan lopende werkprocessen en het brengen van structuur in een dynamische werkomgeving
– sparringpartner voor directie en managementteam
– uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden
– goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– kennis van de theatersector
– geen 9 tot 5 mentaliteit

WAT BIEDEN WIJ?
– een interessante baan binnen een ambitieus en interdisciplinair theater- en dansgezelschap waar veel ruimte is voor eigen inbreng en het bouwen aan een professionele organisatie
– salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Toneel en Dans
– goede mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling
– een werkplek in één van de mooiste theatergebouwen van Groningen omringd door een diverse club aan leuke collega’s met verschillende culturen en disciplines

GEINTERESSEERD?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique de Winter (050 5885440)
Je kunt tot 28 februari 2019 je motivatie en CV insturen naar Monique de Winter: monique@nnt.nl

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.