We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Leesclub bij De Poolse Bruid – Auke Hulst

Boekenliefhebbers en leesclubs opgelet! De NNT Leesclub houdt op zondag 7 juli weer een live bijeenkomst, deze keer rondom de roman Kinderen van het Ruige Land, van Auke Hulst. Voorstelling + leesclub.

Kom alleen of met je bestaande boekenclub naar de live leesclub over deze ontluisterende roman. We bespreken hem in samenhang met onze voorstelling DE POOLSE BRUID, die eveneens gaat over gebroken mensen in het Groninger landschap. Wat voor invloed heeft het Hogeland op zijn bewoners en andersom? Bekijk eerst de voorstelling en ga daarna met ons in gesprek over de roman en de overeenkomsten en verschillen met De Poolse Bruid.

NNT Live Leesclub
Kinderen van het Ruige Land – Auke Hulst
(bij de voorstelling DE POOLSE BRUID)
Zondag 7 juli
Boerderij de Haver, Onderdendam
Na afloop van de voorstelling DE POOLSE BRUID

Toegang tot de NNT leesclub is gratis. Koop een kaart voor de voorstelling op 7 juli…  De voorstelling van 7 juli is uitverkocht. Heb je een kaart? Geef je dan op via info@nnt.nl en blijf na de voorstelling zitten voor de leesclub. Net mis gegrepen? Je kunt ook online meedoen, via de livestream op de NNT Leesclub op facebook.  

Zorg dat je het boek gelezen hebt (of een goede poging hebt gedaan), want iedereen kan meepraten. Waar gaat het boek voor jou over? Wat de invloed van het landschap op het leven van de kinderen? Wat is je lievelingspassage? NNT’ers praten mee!

Kun je niet naar Groningen komen maar wil je wel graag meepraten? Volg dan de livestream in de NNT Leesclub op facebook en praat mee in de comments.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.