We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

2

 

2 is een gezelschap voor jonge kunst lovers en makers in Groningen, verbonden aan het interdisciplinaire theaterhuis NITE. Ons bestuur bestaande uit jonge kuntliefhebbers, organiseert evenementen als theaterbezoeken, kunstlessen en workshops door het NITE ensemble.

Ontwikkel je talent bij 2!

Als je enthousiast wordt van theater en dans en het leren over interdisciplinaire creatie, dan zijn wij de organisatie waar je naar zoekt! We bezoeken regelmatig voorstellingen van het Noord Nederlands Toneel, dansgezelschap Club Guy & Roni, NITE voorstellingen en meer. Ben je op zoek naar manieren om aan je (artistieke of andere) CV te werken? Dan werken wij samen om mogelijkheden voor je te zoeken binnen onze organisatie of onze partners. We helpen je graag met het ontwikkelen van jouw talent.

Join the community

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van theater- en dansvoorstellingen? Zoek je naar werkkansen in het veld van theater? Meld je dan aan voor de 2 nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief veschijnen regelmatig nieuwe activiteiten, zoals bezoekjes aan voorstellingen, workshops theater en dans, creatiemogelijkheden, kansen om mee te gaan op tour en meer!

Meld je aan voor de 2 nieuwsbrief

2Dance

Wil je graag dansen? 2 introduceert 2Dance: workshops voor geavanceerd, niet-professionele dansers door pro’s als onze Poetic Disasters BLub, Teddy’s Last Ride en meer. Dus als je je dansskilss wilt verbeteren en/of op zoek bent naar een leuke WORKOUT, houd onze nieuwsbrief in de graten.

Vacatures: bestuursleden gezocht

2 is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Bestuursleden krijgen gratis toegang tot alle NITE voorstellingen, premiéreuitnodigen, een hoop veel te dure NITE merchandise en de kans om zoveel als je wilt aan je vaardigheden te werken als je wilt. Ook bieden we een vrijwilligersbijdrage van 25 euro per meeting. Het bestuur komt twee keer per maand samen.

Als lid van het bestuur organiseer je samen met je mede-bestuursleden activiteiten en evenementen voor 2. We hebben de volgende vacatures:

  • Treasurer
  • Creative mastermind
  • Event host
  • Dance freak

Mail je motivatiebrief en CV naar nntwee@nnt.nl

Feed

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.