We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

2

Ontwikkel je talent bij 2!

Doe mee aan één van de dans- of theaterprojecten en perform op festivals. Leer alle ins- en outs van de theaterwereld. Geef je op voor de events en cursussen van het NITE platform ‘2’.

2GROW:

Live 4 Ever. Foto: Lisa Jasperina Bommerson

Wil jij een carrière in de theaterwereld? Bij 2 krijg je de kans om ervaring op te doen. Verzorg bijvoorbeeld de Engelse boventiteling van de nieuwste NITE performance en ga mee op tour door Nederland. Leer van professionals en bouw een netwerk op. Of word regie-assistent en volg het creatieve maakproces op de voet. 

YOU2:

Laat je inner drama-king of je verborgen dancing-queen tot leven komen tijdens YOU2. Samen met dans- en theatermakers van de afdeling educatie maak je kleine voorstellingen die aansluiten op de producties van het Noord Nederlands Toneel, Club Guy&Roni of NITE. Ook krijg je de kans om met deze voorstelling op te treden op regionale of nationale podia.

YOU2 met Taco van Dijk

2LEARN:

Verbreed je horizon met één van onze 2LEARN cursussen. Verbeter bijvoorbeeld je schrijf-skills, of leer hoe je als een echte dramaturg naar een voorstelling kunt kijken. De workshops worden gegeven door experts uit het werkveld.

Noorderzon 2018 Foto: Karel Zwaneveld

THIS2:

Met THIS2 verdiep je je in de voorstellingen van NITE én ga je vervolgens zelf theater maken. Door wekelijks samen te eten, te filosoferen en op een luchtige manier onderwerpen uit de voorstellingen bespreken, ontwikkel je een basis om een theaterstuk te maken.

2NITE

OPEN2NITE is het evenement van 2 waarbij de deuren van Theater de Machinefabriek opengaan en je een kijkje achter de schermen kunt nemen bij NITE. Ontdek bijvoorbeeld welke voorstellingen van NNT|RAW er gerepeteerd worden of waar Bab Ad Daar mee bezig is.

2GETHER:

Ben jij tussen de 18 en 29 jaar en wil je meedoen aan één van de activiteiten? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten, daar posten we het laatste nieuws over audities en events.

2DANCE:

Dance workshops! CLICK KLIK

En heb je vragen, opmerkingen of een leuk verhaal? Leuk! Laat het ons dan weten via: nntwee@nnt.nl

‘’De kracht van theater in mijn ogen is het met elkaar vertellen van een verhaal, en mijn missie is om jongeren kennis te laten maken met de vele facetten van theater, zowel voor- als achter de schermen.’’ – Jurgen van Tolie (voorzitter bestuur 2) 

Feed

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.