We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Bab Ad-daar

Bab Ad-Daar (betekenis: ‘De deur staat altijd open’) is een community van ruim 150 nieuwkomers die samen repeteren, voorstellingen maken en theatrale participatie programma’s ontwikkelen bij de voorstellingen van NITE.

Bab Ad-Daar bij Witch Hunt!
Bab Ad-daar maakt voor de grote zaal voorstellingen een speciaal theatraal participatie programma om een cultureel diverse doelgroep te bereiken. Dit doen ze met de strategie: for us by us. In samenwerking met een aantal van de theaters waar we spelen organiseren we ruim voordat we daar in het theater te zien zijn een samenkomst (A Nite with Bab Ad-Daar). Deelnemers gaan dan samen met Bab Ad-Daar leden dieper in op de thematiek van de voorstelling. In het geval van Witch Hunt heeft Bab Ad-Daar een theatrale inleiding gemaakt over feminisme vanuit het perspectief van het Midden Oosten. Deelnemers en Bab Ad-Daar leden gaan na de theatrale inleiding in gesprek over het thema en komen gezamenlijk naar de voorstelling in de schouwburg.

Doe nu gratis mee aan A Nite with Babaddaar | Witch Hunt.

Lees meer

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.