We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Symposium: digitale initiatieven in de kunsten; Reflecteren, leren en vooruitkijken. 

Op donderdag 9 september organiseert NITE (Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni) tijdens het Theaterfestival een discussiemiddag over Digitaal Theater.  

Tijdens de corona-crisis bouwde NITE het NITE hotel: een digitaal theater. Ook andere kunstinstellingen en gezelschappen zochten naar alternatieve presentatiemogelijkheden of nieuwe vormen om toch publiek met kunst in aanraking te laten komen.  

Zijn al die nieuwe digitale vormen tijdelijk en verdwijnen ze weer nu we teruggaan naar het nieuwe normaal? Of blijven ze bestaan? Wat is er geleerd over digitaal werken? Wanneer is iets kunst en wanneer is iets marketing? En welke invloed zouden nieuwe digitale kunstvormen moeten hebben op het cultuurbeleid. 

De programmering van het symposium is van Rajae El Mouhandiz (curator NITE-Hotel)en Robbert van Heuven (gezelschapsdramaturg NITE) en maken we spoedig bekend.  

Het symposium is onderdeel van het professionals programma van het Nederlands Theater Festival, maar is ook los te bezoeken.   

Interesse?

Schrijf je voorlopig in en blijf op de hoogte:  

Meld je aan voor het symposium

Agenda

okt
za 16 okt 20:15
Agenda

Freedom (première)

SPOT Stadsschouwburg Groningen
za 30 okt 20:15
Agenda

Before/After première

SPOT Stadsschouwburg Groningen

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.